Page 1 of 1

missing AirMic after upgrade

Posted: Tue Apr 26, 2016 4:25 pm
by Piotr K
why there is no AirMic after upgrading to new version ??

Re: missing AirMic after upgrade

Posted: Wed Apr 27, 2016 12:20 pm
by way
Sorry for the inconvenience.
Kindly provide more details about the AIrmic you mean.

Thanks

Re: missing AirMic after upgrade

Posted: Thu Apr 28, 2016 4:11 am
by Piotr K
Maybe I misspell function name
I could press icon in ezcast app and talk, then I hear it in m1000.