Page 4 of 8

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Mon Mar 12, 2018 9:55 am
by MissEZCast
Sharang Satish wrote:HI,
Please help me. I connected to the mini projector using the EZCast app on my iPhone 6s as usual. I went and changed one of the app settings to "device only" or something like that, and now the projector is not recognized anymore!
Is there any way to reset to default settings?

Sharang

Dear Sharang,

Could you please photo the projector's UI for our checking? Thanks.

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Mon Mar 19, 2018 2:55 am
by Lars Ledin
I have the same problem.

Where can I find a new firmware?

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Mon Mar 19, 2018 9:42 am
by MissEZCast
Lars Ledin wrote:I have the same problem.

Where can I find a new firmware?

Sorry for the issue you've encountered. For providing you better supporting service, we would like to see the display of your projector. Could you please photo the projector's UI and send to support@ezcast.com for our checking?
Thanks for your help and understanding.

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Mon Apr 02, 2018 3:52 pm
by mark81
Finally, I received the new firmware upgrade file. It fixed the problem!
Thanks!!! :D

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Tue Apr 03, 2018 1:42 pm
by MissEZCast
mark81 wrote:Finally, I received the new firmware upgrade file. It fixed the problem!
Thanks!!! :D

Hello Mark,

Thanks for your good news. Happy Casting.

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Wed Apr 04, 2018 7:46 am
by MFauci
MissEZCast wrote:
Sharang Satish wrote:HI,
Please help me. I connected to the mini projector using the EZCast app on my iPhone 6s as usual. I went and changed one of the app settings to "device only" or something like that, and now the projector is not recognized anymore!
Is there any way to reset to default settings?

Sharang

Dear Sharang,

Could you please photo the projector's UI for our checking? Thanks.



Same problem to me....can I reset it?

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Wed Apr 04, 2018 8:56 am
by MissEZCast
MFauci wrote:
MissEZCast wrote:
Sharang Satish wrote:HI,
Please help me. I connected to the mini projector using the EZCast app on my iPhone 6s as usual. I went and changed one of the app settings to "device only" or something like that, and now the projector is not recognized anymore!
Is there any way to reset to default settings?

Sharang

Dear Sharang,

Could you please photo the projector's UI for our checking? Thanks.



Same problem to me....can I reset it?


Hi Sharang,

Sorry, for providing you better supporting service, we would like to know the projector's model. Could you please photo the projector's UI and firmware for our checking?
Thanks for your help.

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Wed Apr 04, 2018 3:21 pm
by MFauci
Sharang[/quote]
Dear Sharang,

Could you please photo the projector's UI for our checking? Thanks.[/quote]


Same problem to me....can I reset it?[/quote]

Hi Sharang,

Sorry, for providing you better supporting service, we would like to know the projector's model. Could you please photo the projector's UI and firmware for our checking?
Thanks for your help.[/quote]

I sent you an email to support@ezcast.com with pictures of the info required. Hope you can help. Thanks.

MFauci


I sent you an e mail to support@ezcast.com with pictures of the information you need.

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Wed Apr 04, 2018 3:45 pm
by Andree
if I have a firware file, how is the update procedure? In the settings menue from the Unic P1 I there is a point firmware, either SD Card or USB. I copy the hex file to an empty sd card, but nothing happened. Is it neccessary to put the firmware file to a special subfolder?

Thanks
Andree

Re: No device found - unic P1+ projector

Posted: Thu Apr 05, 2018 1:15 pm
by mark81
Andree wrote:if I have a firware file, how is the update procedure? In the settings menue from the Unic P1 I there is a point firmware, either SD Card or USB. I copy the hex file to an empty sd card, but nothing happened. Is it neccessary to put the firmware file to a special subfolder?

Thanks
Andree


On my P1+, I copied the .bin file on the root of the SD card. Then Multimedia > Settings > System > Update > changed to SD and it found the update.

Don’t know if is different on P1.