Page 1 of 1

After firmware release 16-5, non of movies are working

Posted: Tue May 17, 2016 5:56 am
by dave
please respond
why an update that ruining my ezcast.

when will a new update be ready? or let me go back to older firmware
how can i do that?

Re: After firmware release 16-5, non of movies are working

Posted: Tue May 17, 2016 12:32 pm
by way
Sorry for inconvenience and thanks for letting us know the issue.
After checking with our QA, we found that this issue occur when you are in Airplay mode.
To fix this issue, please turn on iPhone airplay "Mirror On" mode OR
you can change your Airplay setting through EZCast App :
EZCast-->Setting-->EZAir-->Mirror + streaming

Please do not hesitate to drop us comment here if your issue can't fix.

Thanks and have a nice day.

Re: After firmware release 16-5, non of movies are working

Posted: Tue May 17, 2016 1:56 pm
by dave
the settings are in mirror + streaming
its allready in that mode.

but i dont whant to mirror, i want to stream it siretly to my tv as always.
mirroring is nice to sent the image on an ipad to tv, but a moving movie sucks because mirroring a movie
will result in stutting en poor quality

besides all of that. I didnt need to do anything befor yesterday

Re: After firmware release 16-5, non of movies are working

Posted: Tue May 17, 2016 2:05 pm
by dave
i always play from moviebox. when the movie starts i selected Ezcast as destinatio .
then it was bufering on my screen and then it played in my tv

movies were online